BMW 0W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
M TwinPower Turbo LL-01 0W40
Art.nr.:OIL-744-2354
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

BMW 0W 40 motorolie – voor een efficiënt werkende motor

Met BMW 0W 40 motorolie kun je prima de motor van je BMW smeren. Als het weer tijd is om de motorolie en oliefilters te laten vervangen, kies dan ook eens voor deze motorolie, speciaal ontwikkeld voor en door BMW. Originele motorolie van BMW voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit die door de veeleisende BMW motoren worden gesteld. Deze BMW olie zorgt dat het maximale vermogen uit uw auto wordt gehaald met een zeer hoge efficiëntie. Deze 0W40 olie zal bij een lage temperatuur zeer vloeibaar zijn, waardoor een koude start makkelijker gaat. Bij een hoge temperatuur heeft deze olie een gemiddelde vloeibaarheid waardoor de motor bij bedrijfstemperatuur goed gesmeerd blijft.

 

BMW motorolie bestel je gemakkelijk online

BMW 0W 40 motorolie koop je natuurlijk voor zeer lage prijzen online. Op motoroolie-centrale.be, onze shop met diverse soorten en merken motorolie smeermiddelen en vetten, vind je altijd de juiste motorolie voor je auto. Je hebt bij ons keuze uit verschillende viscositeiten en oliesoorten zoals speciale olie voor turbodiesels of diesels met brandstofinjectie. Bestel ze voordelig in een grootverpakking waarmee je geld bespaart.

 

Onze klantenservice helpt je graag met bestellen

Als je je BMW 0W 40 motorolie echt voordelig wilt bestellen, bestel deze dan eenvoudig online en profiteer van gratis verzending als je bestelling meer dan 50 euro bedraagt. Heb je nog vragen over onze producten of het bestelproces, dan kun je rekenen op onze behulpzame klantenservice.