CASTROL EDGE Titanium FST 0W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
EDGE Titanium FST 0W-40 A3/B4
Art.nr.:OIL-475
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Bescherm een high performance motor met Castrol EDGE Titanium FST 0W 40

 

Als je een auto hebt die topprestaties levert en dat doet met een zeer krachtige en moderne verbrandingsmotor, dan is Castrol EDGE Titanium FST 0W 40 een prima motorolie om te gebruiken. Deze motorolie van Castrol is namelijk ontwikkeld voor gebruik in motoren waar de druk en temperatuur behoorlijk op kunnen lopen. Tegenwoordig maken autofabrikanten motoren steeds compacter en tegelijkertijd stoppen ze er meer pk's in, of zelfs een turbo. De druk in het motorblok neemt hierdoor flink toe en daardoor neemt automatisch de druk op de motorolie in het blok ook toe. Een gewone motorolie is nauwelijks in staat om onder deze hoge druk een goede oliefilm om de onderdelen van de motor heen te leggen. Het gevolg is dat er meer metaal op metaal contact is waardoor slijtage aan de motor zal toenemen.

Hoge kwaliteit motorolie voor een prima prijs

 

Het geheim van de Castrol EDGE Titanium FST 0W 40 motorolie zit 'm in de toevoeging van het ijzersterke titanium aan de motorolie. Uit testen blijkt dat Castrol EDGE met TITANIUM FST™ zorgt voor een verdubbeling van de sterkte van de oliefilm. Deze behoudt zijn kracht langer waardoor de de wrijving vermindert. Hierdoor kan de motor optimaal presteren, ook bij hoge druk en temperatuur. Het metaal-metaal contact vermindert waardoor slijtage aan de motoronderdelen ook wordt verminderd. Lijkt deze motorolie je ook wel wat? Kijk dan met onze zoekfunctie op motorolie-centrale.be wat deze olie bij ons kost. Je zult versteld staan van de lage prijs die je bij ons betaalt voor deze olie. 

Meer besparen? Bestel meer motorolie!

 

Als je Castrol EDGE Titanium FST 0W 40 motorolie voor een lage prijs wilt bestellen, dan kun je het beste online bestellen in onze shop. Niet alleen kun je hier 24 uur per dag terecht voor het kopen van motorolie, je kunt bovendien kiezen uit verschillende hoeveelheden. Je vindt bij ons dus niet alleen literflessen maar ook grootverpakkingen. De lagere literprijs van deze verpakkingen zorgt dat je extra veel geld bespaart. Daarnaast kun je profiteren van gratis verzending als je voor meer dan 50 euro aan motorolie, smeermiddelen of onderhoudsproducten bestelt in onze shop. Bestel dus naast Castrol EDGE Titanium ook andere producten waarmee je je auto tot in de puntjes verzorgt. Meer weten? Vraag het aan onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.