ELF 5W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Evolution 900 NF 5W-40
Art.nr.:OIL-461-2240
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Elf 5W 40 olie – allround motorolie, ook voor injectiesystemen

De Elf 5W 40 motorolie is een motorolie die dun vloeibaar is bij lage temperaturen en dik vloeibaar bij hoge temperaturen. Deze motorolie van Elf is op motorolie-centrale verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die voldoen aan specifieke eisen die moderne benzine- en dieselmotoren stellen. Zo heeft Elf een motorolie die geschikt is voor auto's met brandstofinjectiesystemen waarbij de verstuivers niet verstoppen door de olie. Andere 5W 40 oliën van Elf zorgen weer voor een lange levensduur en zijn geschikt voor uiteenlopende rijstijlen waarbij de motortemperatuur hoog kan oplopen.

 

Bestel alles voor het onderhoud van je auto in 1 x

De Evolution 900 serie van Elf bevat verschillende Elf 5W 40 motoroliën die je breed kunt toepassen. Je bestelt ze nu voor een lage prijs in onze online shop met motorolie, smeermiddelen en vetten. Bekijk dus ook even onze andere producten zoals reinigingsmiddelen, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof waarmee je je auto perfect onderhoudt. Bestel je namelijk voor 50 euro of meer in onze shop dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Bestel motorolie online met extra service

Heb je een beetje motorolie nodig voor thuisgebruik of juist heel veel voor je garage of werkplaats? In onze shop hebben we passende verpakkingen met Elf 5W 40 motorolie met een gunstige literprijs. Bestel ze in onze shop en je krijgt van ons 30 dagen bedenktijd op je bestelling en onze klantenservice staat voor je klaar.