FORD 5W-30 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
5W-30 Formula F
Art.nr.:OIL-187
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Ford 5W 30 motorolie bestel je gemakkelijk en voordelig online

 

De Ford 5W 30 motorolie is een motorolie die speciaal ontwikkeld is door Ford. Deze olie heeft een lage viscositeit bij lage temperaturen wat betekent dat de olie bij kou goed vloeibaar blijft. Bij hogere temperaturen is deze olie gemiddeld vloeibaar, dus niet heel dik of heel dun. Dit zorgt voor een goede smering en een vlotte start bij alle temperaturen. Deze Ford motorolie is verkrijgbaar als Formula F olie. Dit is een brandstofbesparende olie die de motor beschermt en reinigt. Je bestelt deze olie natuurlijk op motorolie-centrale.be waar je kunt rekenen op lage prijzen en veel bestelgemak.

Speciale Ford motorolie verlaagt de CO2 uitstoot en geeft een goede koude start

Met de speciale Ford 5W 30 motorolie krijgt jouw Ford alles wat deze nodig heeft. Deze olie verlaagt de wrijving in de motor wat zorgt voor een lager brandstofverbruik. De olie heeft uitstekende smeereigenschappen die met name bij een lagere temperatuur het starten van de motor makkelijker laten verlopen. Bovendien vermindert de CO2 uitstoot door het gebruik van deze olie en dat is beter voor het milieu. Ford adviseert het gebruik van deze motorolie als je de trotse bezitter van een Ford bent.

Bestel motorolie en andere vloeistoffen voor je auto samen

Online Ford 5W 30 bestellen levert je meteen een besparing op. Niet alleen kun je dag en nacht bij ons je olie en smeermiddelen bestellen, je betaalt bovendien niets voor de verzendkosten als je voor € 50 of meer aan olie, smeermiddelen of vetten bestelt. Bestel dus ook meteen wat koelvloeistof mee of vul je voorraad antivries aan.