FUCHS 75W-140 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Titan SinTopoid LS 75W-140
Art.nr.:OIL-837-2776
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Fuchs 75W-140 versnellingsbakolie voor perfecte slijtagebescherming

 

Fuchs 75W-140 olie is een versnellingsbakolie die geschikt is voor versnellingsbakken met of zonder sperdifferentieel. De FUCHS TITAN SINTOPOID LS SAE 75W-140 olie voor versnellingsbakken voldoet aan de API GL-5 vereisten voor beveiliging tegen slijtage. De olie is geschikt voor hypoïde versnellingen, zelfs als deze onder grote druk staan. Door de toevoeging van chemische additieven is deze versnellingsbakolie geschikt voor het gebruik in versnellingsbakken met of zonder sperdifferentieel.

Bestel je Fuchs versnellingsbakolie 24 uur per dag online

 

De Fuchs75W-140 versnellingsbakolie kun je online bestellen op motorolie-centrale.be. Onze shop kent geen sluitingstijden zodat je 24 uur per dag bij ons terecht kunt. Fuchs is een van de grootste onafhankelijke producent van smeermiddelen met 50 vestigingen verspreid over de hele wereld. Fuchs staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van smeermiddelen en is eigenaar van de grootste smeermiddelenfabriek van de Benelux.

Bestel een doos Fuchs 75W-140 versnellingsbakolie en bespaar

 

Als je de versnellingsbakolie wilt laten vervangen, bestel dan zelf alvast je nieuwe olie in onze online shop met motorolie, additieven en smeermiddelen. Kijk meteen of je ook nog koelvloeistof, antivries of ruitensproeiervloeistof nodig hebt, want dan kun je dat meteen mee bestellen. Bestel je namelijk voor meer dan €50 dan wordt je bestelling gratis verzonden. Als je nog extra wilt besparen, bekijk dan ook eens onze grootverpakkingen waarbij de literprijzen lager liggen dan bij de kleinverpakkingen. Bestel samen of leg een voorraad aan zodat je nooit mis grijpt.