LIQUI MOLY LEICHTLAUF 10W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Art.nr.:OIL-41
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Rijdt je auto op gas? Gebruik de Liqui Moly LEICHTLAUF 10W 40 motorolie

Tussen alle vol synthetische motoroliën is de Liqui Moly LEICHTLAUF 10W 40 een beetje opvallend. Deze motorolie is namelijk een minerale olie met synthetische componenten. Liqui Moly heeft deze motorolie zo ontworpen dat het het hele jaar door gebruikt kan worden voor de smering van benzine- en dieselmotoren. Deze motorolie is vooral geschikt voor voertuigen die rijden op gas zoals CNG of LPG. Door de samenstelling is deze motorolie geschikt voor alle voertuigen zonder roetfilters. Zoek je olie die geschikt is voor auto's met roetfilter dan kun je de Liqui Moly TOP TEC serie gebruiken. Deze LEICHTLAUF olie is getest op auto's met katalysators en turbochargers en kan hiervoor wel gebruikt worden. Kijk nu in het assortiment van motorolie-centrale.be voor de Liqui Moly LEICHTLAUF olie. Je zult zien dat je bij ons veel minder betaalt voor deze motorolie dan bij de vakgarage of dealer.

Liqui Moly voldoet aan de strengste eisen

Liqui Moly LEICHTLAUF 10W 40 wordt gemaakt door het Duitse bedrijf LIQUI MOLY. LIQUI MOLY heeft een passende motorolie voor elk voertuig ter wereld. Deze motoroliën hebben verschillende goedkeuringen van Duitse en buitenlandse autofabrikanten, zodat ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor Audi, BMW, Volkswagen of Renault. Een goedkeuring door de fabrikant betekent dat de olie aan bepaalde minimumvereisten voldoet. Liqui Moly gaat echter verder dan deze vereisten en ontwikkelt oliën die bijvoorbeeld een hogere reinigingsprestatie hebben dan wat de fabrikant nodig heeft. Zo kun je er dus van op aan dat de motorolie van Liqui Moly perfect geschikt is voor wat jij er van verwacht en zelfs nog beter presteert zodat het je verwachtingen overtreft. Zoek snel deze motorolie op met onze handige zoekfunctie waarmee je ook kunt selecteren op viscositeit. Zo vind je snel de juiste 10W 40 olie van Liqui Moly.

Bespaar nog eens extra op onze lage literprijzen

Liqui Moly LEICHTLAUF 10W 40 motorolie kun je meteen online bestellen in onze shop. Je kunt hier dag & nacht terecht voor je nieuwe motorolie. Onze prijzen zijn laag, maar als je kiest voor een grotere verpakking dan bespaar je zelfs nog meer op de prijs per liter. Bestel daarom samen met de buren een doos met meerdere flessen motorolie of leg gewoon een voorraadje voor jezelf aan zodat je altijd wat olie in je garage hebt staan. Kijk dus in ons assortiment en bestel direct deze kwalitatieve Liqui Moly olie voor jouw auto.