MOBIL SUPER 5W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
SUPER 3000 X1 5W-40
Art.nr.:OIL-90
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Mobil 1 SUPER 5W 40 motorolie voor verschillende motoren en auto's

Mobil 1 SUPER 5W 40 motorolie komt uit de fabriek van Exxon Mobil, een van de grootste oliefabrikanten en -raffinaderijen ter wereld. Het bedrijf ontstond in 1999 door een fusie van Mobil en Exxon. Het is betrokken bij de productie van olie en aardgas in tientallen landen over de hele wereld. De Mobil 1 Super serie is een serie motoroliën die door Mobil is gemaakt als premium synthetische motorolie voor personenwagens. In de Mobil 1 Super serie zijn diverse oliën te vinden zoals de Super 3000 en Super 2000 formules. De Super 3000 formules zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld in auto's met een katalysator of in dieselauto's. Bekijk het aanbod Mobil 1 motorolie op motorolie-centrale.be en maak je keuze. Wij hebben een groot aantal Mobil1 Super oliën rechtstreeks uit voorraad leverbaar.

Nog voordeliger motorolie kopen? Bestel een grote verpakking

Mobil 1 SUPER 5W 40 olie is een volledig synthetische premium kwaliteit motorolie voor personenwagens. Deze motorolie kan gebruikt wordt in veel verschillende soorten voertuigen met verschillende leeftijden. Deze motorolie heeft een lange levensduur en biedt een verbeterde bescherming van de motor bij uiteenlopende temperaturen. Het lage asgehalte van de olie zorgt dat deze ook gebruikt kan worden in auto's met een systeem voor beperking van de emissie van schadelijke uitlaatgassen. Heb jij ook 5W 40 olie nodig voor je auto? Probeer dan eens een motorolie uit deze serie van Mobil 1. Je vindt ze snel in ons assortiment door te zoeken op dit merk en de viscositeit. Zo zie je direct welke motorolie je kunt kopen voor jouw auto. Bekijk ook meteen even de verschillende verpakkingshoeveelheden die we hebben. Zo kun je bij ons ook terecht voor grotere verpakkingen zoals 20 liter bidons en olievaten.

Nieuwe motorolie voor je deur afgeleverd

Mobil 1 SUPER 5W 40 motorolie bestel je voordelig en 24 uur per dag in onze online shop. Laat je nieuwe motorolie gewoon bij je thuis afleveren. Als je bestelling meer dan 50 euro bedraagt dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Bovendien leveren we oliedrums, olievaten en grote verpakkingen ook bij je thuis af zodat je meteen aan de slag kunt met het verversen van je motorolie. Wil je eerst nog meer weten over onze voorwaarden, onze 30 dagen retour garantie of over onze producten? Dan kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.