MOTUL 10W-50 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
5100 4T 10W-50
Art.nr.:OIL-626-2345
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Motul 10W-50 motorolie voor viertaktmotoren

Motul 10W-50 is een motorolie die vrij dun is bij lage temperaturen maar dik vloeibaar is bij hoge temperaturen. Motul is een Frans bedrijf wat al meer dan 160 jaar smeermiddelen produceert voor o.a auto's en motoren. De Motul 5100 4T viertaktolie voor motoren is daarvan een goed voorbeeld. Deze olie voor motoren is speciaal gemaakt voor gebruik in viertaktmotoren. Deze olie heeft gegarandeerde anti-slijtage eigenschappen en waarborgt een perfecte werking van de natte koppeling.

 

Online motorolie bestellen = gemak & geld besparen

Motul 10W-50 motorolie voor viertaktmotoren is een van de producten die je 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bestellen in onze online shop op motorolie-centrale.be. Online olie bestellen heeft vele voordelen. Zo betaal je bij ons lage prijzen voor motorolie en andere smeermiddelen van bekende merken. Met onze grootverpakkingen ben je bovendien extra voordelig uit Je kunt bovendien ook meteen smeermiddelen en reinigingsmiddelen voor je motorfiets mee bestellen. Bestel je namelijk voor €50 of meer aan producten in onze shop, dan verzenden wij je bestelling gratis.

 

Bestel de juiste Motul 10W-50 motorolie voor je motor

Heb je nog vragen over onze shop, onze producten of over motorolie, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Dankzij de ruime openingstijden kun je ook bij hen terecht als je 's avonds vanuit huis online wilt bestellen. Zo weet je zeker dat de olie die je bij ons bestelt ook echt de juiste olie is voor de viertaktmotor van jouw motorfiets.