AMBRA Olie voor truck goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Super Gold 15W-40
Art.nr.:OIL-420-1529
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad

Ambra producten voor New Holland machines

Het assortiment Ambra producten is ontwikkeld door het Maleisische oliebedrijf Pli-Petronas in samenwerking met tractor- en zware voertuigbouwer CNH Industrial, bekend van o.a. New Holland machines. De Ambra reeks met olie en smeermiddelen is gemaakt met de meest geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn voor alle New Holland agrarische machines en bouwmaterialen.De productreeks bestaat uit hydraulische olie, motorolie voor tractoren en agrarische machines.Strenge veld- en laboratoriumtests bewijzen steeds dat Ambra de meest effectieve oplossing voor dit soort machines is.

Ambra hydrauliekolie of motorolie voor landbouwwerktuigen

Ambra hydrauliekolie en motorolie worden dus speciaal gemaakt voor werktuigen en machines van New Holland. Ambra heeft speciale, geteste producten die geschikt zijn om dieselmotoren en turbomotoren in deze machines ook onder zware omstandigheden op het veld goed te laten presteren. Wil je ook Ambra hydrauliekolie of motorolie gebruiken voor je trekker, combine of een ander werktuig? Laat deze dan gewoon thuis afleveren en bestel op motorolie-centrale.be.

Ambra producten online bestellen, ook voor grootverpakkingen

Wil je ook de motorolie van je auto of motor verversen, of wil je de olie bijvullen? Bestel dan een nieuwe fles motorolie op motorolie-centrale.be. In onze online shop bestel je 24 uur per dag en 7 dagen per week al je olie en smeermiddelen. Als je voor meer dan €50 bestelt, dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Bestel bijvoorbeeld ook meteen remvloeistof of ruitensproeiervloeistof mee als je motorolie gaat bestellen en profiteer zo van gratis verzending.