FUCHS Olie voor truck goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Titan Universal HD 15W-40
Art.nr.:OIL-209
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Fuchs: al jarenlang specialist in smeermiddelen

 

Het bedrijf Fuchs Petrolub SE is het moederbedrijf van Fuchs Benelux en de grootste onafhankelijke fabrikant van smeermiddelen ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd 50 vestigingen en een jaaromzet van 2 miljard euro. Fuchs Benelux is eigenaar van de grootste smeervettenfabriek van de Benelux met een jaarproductie van 1200 ton. Fuchs heeft een breed assortiment smeermiddelen voor verschillende sectoren, zoals de agrarische industrie, metaalindustrie, glasindustrie en cementindustrie. Dus in welke branche je ook zit, bij Fuchs vind je altijd een passend smeermiddel of vet voor je machine of werktuig.

 

Fuchs maakt producten voor allerlei toepassingen

 

Eén van de bekendere producten van Fuchs is de Titan motorolie. Daarnaast kun je ook bij Fuchs terecht voor transmissieolie en hydraulische olie. Het bedrijf maakt verschillende merken olie en smeermiddelen waaronder: EcoCool koelsmeermiddelen, Agrifarm producten voor de agrarische sector en Silkolene smeermiddelen voor motorfietsen. Alle producten van Fuchs zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strenge regels en normen die gelden voor smeermiddelen.

 

Fuchs producten bestel je snel & voordelig online

 

Wil je ook de motorolie van je auto of motor verversen, of wil je de olie bijvullen? Bestel dan een nieuwe fles motorolie op motorolie-centrale.be. In onze online shop bestel je 24 uur per dag en 7 dagen per week al je olie en smeermiddelen. Als je voor meer dan €50 bestelt, dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Bestel bijvoorbeeld ook meteen remvloeistof of ruitensproeiervloeistof mee als je motorolie gaat bestellen en profiteer zo van gratis verzending.