LIQUI MOLY 15W-40 Olie voor truck goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Art.nr.:OIL-376-808
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad

Liqui-Moly 15W-40 motorolie voor motoren die hoge prestaties leveren

Liqui-Moly 15W-40 motorolie is een olie voor benzine- en dieselmotoren die het hele jaar door in alle seizoenen gebruikt kan worden. Het is een motorolie op minerale basis die gericht is op hoogpresterende motoren. De Touring High Tec olie van Liqui Moly is geschikt voor alle voertuigen zonder deeltjesfilters (partikelfilters). Deze motorlie is getest en geschikt bevonden voor gebruik in auto's met katalysatoren en turbochargers. Liqui Moly olie kun je op motorolie-centrale.be bestellen voor een prima prijs. Als je nog meer wilt besparen op je nieuwe motorolie dan kun je bij ons ook terecht voor grootverpakkingen of dozen met meerdere flessen motorolie.

 

Liqui-Moly 15W-40 motorolie – getest tot in perfectie

Liqui-Moly 15W-40 motorolie is het product van het Duitse smeermiddelenbedrijf Liqui Moly wat staat voor emotie, dynamiek en kwaliteit. Alle producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de automobielindustrie. Hierdoor zijn de Liqui Moly producten altijd gemaakt aan de hand van de modernste technologieën. De samenstelling van deze hightechproducten is grotendeels gebaseerd op eigen innovaties die het bedrijf voortdurend test en ontwikkelt.

 

Snel olie en smeermiddelen bestellen met gratis verzending

Motorolie kun je heel eenvoudig, goedkoop en snel online bestellen in onze shop. Hier kun je terecht voor tientallen motoroliën, koelvloeistoffen, transmissievloeistoffen van bekende merken. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer want als je voor meer dan €50 bestelt, dan profiteer je van gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of over bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden.