URANIA Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Daily 5W-30 Leichtlauf-Motoröl
Art.nr.:OIL-413
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Speciale Urania oliën en smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen

Urania oliën en smeermiddelen worden geproduceerd door het Maleisische Pli-Petronas. De producten uit deze reeks zijn speciaal geschikt voor zware, hardwerkende dieselmotoren in bedrijfsvoertuigen die hoge eisen stellen aan smering. De Urania smeermiddelen zijn samengesteld door een wereldwijd team van deskundigen om zo uitstekende dieselmotor prestaties te kunnen ondersteunen.

Doeltreffende Urania producten met de modernste technologie

Urania producten kun je prima gebruiken voor je bedrijfsvoertuig. Zo is het premium product Urania CJ-4 een milieuvriendelijk smeermiddel voor on- en offroad toepassingen. De Low-Ash technologie past bij moderne emissiebeperkende systemen en onderdelen zoals uitlaatgasrecirculatie (EGR) en het Diesel Particulate Filter (DPF). Urania gebruikt geavanceerde Additieven Technologie voor beter olieverbruik, beheersing van oxidatie en corrosie, lagere slijtage van rubbers en stabiele temperaturen.

Veel nodig? Bestel online je grootverpakkingen met Urania producten

Wil je ook de motorolie van je auto of motor verversen, of wil je de olie bijvullen? Bestel dan een nieuwe fles motorolie op motorolie-centrale.be. In onze online shop bestel je 24 uur per dag en 7 dagen per week al je olie en smeermiddelen. Als je voor meer dan €50 bestelt, dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Bestel bijvoorbeeld ook meteen remvloeistof of ruitensproeiervloeistof mee als je motorolie gaat bestellen en profiteer zo van gratis verzending.