VALVOLINE 10W-60 Motorolie goedkoop online bestellen

1 Product(en)
VR1 RACING 10W60
Art.nr.:OIL-2140
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Valvoline 10W60 motorolie voor je race- of rallyauto

Valvoline 10W60 motorolie is een olie die dik vloeibaar is bij hoge temperaturen en goed vloeit bij lage temperaturen. Dat maakt deze motorolie uitstekend geschikt voor high performance toepassing en gebruik bij racing. Valvoline heeft zelfs een speciale racing olie voor personenauto's. Dit product wordt gemaakt met het gebruik van synthetische technologie. Het is speciaal ontworpen voor de ultieme prestaties die turbo- en non-turbo benzinemotoren moeten leveren. De toevoeging van extra additieven geeft bescherming tijdens de extreme werkomstandigheden van de rally en de race.

 

Bestel motorolie samen met koelvloeistof en remvloeistof en bespaar op de verzendkosten

Wil je ook Valvoline 10W60 motorolie bestellen voor jouw snelle auto? Maar wil je niet teveel betalen of veel tijd kwijt zijn met het zoeken naar de juiste olie? Bestel dan 24 uur per dag en 7 dagen per week je motorolie online in onze shop met motorolie, smeermiddelen en additieven op motorolie-centrale.be. Bij ons heb je naast motorolie keuze uit tientallen producten voor je auto zoals koelvloeistof, shampoo, ruitenwisservloeistof en remvloeistof. Bestel alles wat je nodig hebt in een keer en profiteer van gratis verzending als je bestelling meer dan €50 bedraagt.

 

Grote verpakking Valvoline 10W60 motorolie voor een prima prijs

Als je graag zo min mogelijk per liter olie wilt betalen, bestel dan een van onze grootverpakkingen. Kies voor een doos met flessen, jerrycans of zelfs drums met motorolie zodat je nog voordeliger uit bent. Heb je nog vragen over onze producten of je bestelling? Bel dan met onze klantenservice.