Vetten goedkoop online bestellen

2 Product(en)
K00K-40 FlieÃ?fett
Art.nr.:OIL-180-220
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad

Met een likje vet loopt alles soepeler

 

Vetten kun je op heel veel plaatsen gebruiken. Ze zijn uitstekend geschikt om bewegende onderdelen van machines of voertuigen te beschermen tegen slijtage. De samenstelling van smeervetten wordt vaak afgestemd op het gebruiksdoel. Zo kunnen ze geschikt zijn voor toepassing bij hoge temperaturen of hoge belastingen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een likje vet gebruiken om scharnieren beter te laten werken of om kettingen of rubbers te smeren en soepel te houden.

 

Met grootverpakkingen kun je veel geld besparen

 

Heb je een machine die grootverbruiker is van vetten, dan kun je op motorolie-centrale.be terecht voor het bestellen van economische grootverpakingen. Bij deze verpakkingen is de prijs per kilo of per liter lager dan bij kleinverpakkingen zodat je flink bespaart op de eenheidsprijs. Bovendien heb je zo altijd genoeg smeervet voorhanden en zit je niet snel zonder. Maak gewoon een selectie uit onze voorraad smeermiddelen en bestel gewoon gemakkelijk vanuit huis.

 

Online bestellen met extra veel service

 

Wanneer je je vetten, onderhoudsmiddelen, motorolie en smeermiddelen online bestelt, dan profiteer je van gemak en extra service. Onze klantenservice staat klaar als je vragen hebt en als je bestelling meer dan 50 euro bedraagt dan verzenden we deze gratis voor je. Na ontvangst heb je dan ook nog 30 dagen bedenktijd. Bestel dus snel in onze shop!