SHELL 10W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Helix HX6 10W-40
Art.nr.:OIL-20
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Shell 10W 40 motorolie – een goed reinigende basisolie

 

Wordt het weer tijd om je olie te vervangen? En gaat er in jouw auto Shell 10W 40 olie? Neem dan zeker even een kijkje in ons assortiment motorolie en smeermiddelen van Shell. Je kunt bij ons namelijk heel eenvoudig en voordelig online je motorolie bestellen op motorolie-centrale.be. Je kunt snel zoeken op onze site, bijvoorbeeld op merk of viscositeit, zodat je vlot de juiste olie voor je auto, bus of truck kunt vinden. De 10W 40 olie is een veelgebruikte olie die wat dikker is bij zowel lage als hoge temperaturen. Deze 10W 40 motorolie is geschikt voor benzinemotoren met brandstofinjectie, katalysatoren en voor (turbo)dieselmotoren die geen dieseldeeltjesfilter hebben.

Shell motorolie gaat langer mee

De Shell 10W 40 olie uit de Helix serie is bij ons verkrijgbaar in verschillende varianten. Alle Shell motorolie uit deze productlijn is voorzien van actieve reinigingstechnologie die de motor schoner houdt en goed bestand is tegen oxidatie. Hierdoor gaat de olie langer mee en hoef je deze minder vaak te vervangen. Je bestelt de Shell Helix 10W 40 olie voor een lage prijs in onze shop. Heb je een literfles nodig of een grote verpakking met olie? Geen probleem, je bestelt het 24 uur per dag in onze shop en vanaf €50 betaal je geen verzendkosten. 

30 dagen bedenktijd op elke bestelling

Als je ook Shell 10W 40 online wilt bestellen dan kun je zeker slagen in onze shop met motorolie, smeermiddelen en vetten. Niet alleen voor je auto maar ook voor je grasmaaier of voor je oldtimer kun je bij ons terecht voor olie, reinigingsmiddelen en vetten. Op elke bestelling krijg je 30 dagen bedenktijd zodat je in alle rust kunt beslissen over je bestelling.