SHELL Helix Ultra 0W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Helix Ultra 0W-40
Art.nr.:OIL-374
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Shell Helix Ultra 0W 40

Staat het oliepeil van de motor van je auto weer schrikbarend laag? Dan wordt het weer tijd om olie te verversen of bij te vullen. De Shell Helix Ultra 0W 40 is een goede motorolie die je kunt gebruiken als je auto 0W 40 olie nodig heeft. De viscositeit van deze motorolie is zo samengesteld dat de motorolie bij een lage temperatuur goed vloeit wat een koude start beter laat verlopen. Bij een hoge temperatuur is deze motorolie van Shell juist wat stroperiger is zodat de motor ook bij hoge temperaturen goed gesmeerd blijft worden. De Shell Helix Ultra reeks bestaat uit hoge kwaliteit motorolie die is geformuleerd met behulp van de unieke Shell PurePlus-technologie Met deze technologie helpt de motorolie actief mee om motoren schoon te houden. De gepatenteerde Active Cleansing Technology is altijd de kern geweest van de Shell Helix motorolie. Samen met de unieke Shell PurePlus-technologie geeft de Helix olie nog hogere niveaus van reiniging en bescherming.

Houd de motor super schoon met Shell Helix olie

Shell Helix Ultra 0W 40 motorolie is uitstekend geschikt om de motor van je nieuwe auto net zo schoon te houden alsof deze net uit de fabriek komt. Shell Helix Ultra 0W 40 motorolie biedt onovertroffen bescherming tegen de vorming van sludge in de motor. De lage viscositeit en verminderde wrijving van deze olie verlagen het brandstofverbruik met maximaal 1,9% zodat je zuiniger rijdt en geven superieure bescherming tegen slijtage en corrosie. Deze motorolie zorgt daarnaast voor een soepele koude start. Je kunt deze motorolie ook gebruiken als je geen splinternieuwe auto hebt want de reinigende eigenschappen werken prima in elke motor. Kijk in ons assortiment op motorolie-centrale.be voor deze 0W 40 motorolie. Deze heb je zo gevonden met onze zoekfunctie waarmee je ook op viscositeit kunt zoeken.

Goedkope Shell Helix olie, gewoon bij je thuis bezorgd

Shell Helix Ultra 0W 40 motorolie hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Je kunt deze olie namelijk extra voordelig bestellen in onze shop. Onze prijzen liggen duidelijk lager dan de prijs die je bij de dealer of vakgarage betaalt. In onze vind je naast motorolie ook smeermiddelen, onderhoudsmiddelen en vetten zodat je meteen alles kunt bestellen wat je nodig hebt voor het onderhoud aan je auto. Zo bespaar je ook op de verzendkosten want bestel je voor meer dan € 50 dan verzenden we je bestelling helemaal gratis. Meer weten? Bel dan even met onze klantenservice!