SHELL Helix Ultra 5W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Helix Ultra 5W-40
Art.nr.:OIL-97-6082
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Met Shell Helix Ultra 5W 40 werkt de motor efficiënt

 

Heb je 5W 40 motorolie nodig voor je auto? Staat het oliepeil te laag of wil je graag alle olie verversen? Kijk dan eens hoe de Shell Helix Ultra 5W 40 motorolie bevalt. Deze motorolie van Shell is ontwikkeld in samenwerking met het Formule-1 team van Ferrari. Hieruit is deze Helix Ultra motorolie ontstaan, die een opvallende reinigingskracht heeft. Als je deze olie in je auto doet, dan gaat deze meteen aan de slag. Vastgekoekt vuil en afzettingen in de motor worden door deze olie meteen aangepakt. Daarnaast zorgt deze motorolie van Shell dat nieuwe vervuilingsdeeltjes minder makkelijk aan de motor kunnen hechten zodat de motor langer schoon blijft. Hierdoor zal de motor rustiger gaan lopen en efficiënter zijn werk kunnen doen.

 

Koop kwalitatieve Shell Helix Ultra olie voor een prima prijs

 

Shell Helix Ultra 5W 40 motorolie kan dus maximale motorprestaties leveren, ook onder extreme rijomstandigheden. Deze motorolie is een vol synthetische motorolie met een lage viscositeit bij lagere temperaturen. Dat betekent dat deze olie bij een koude start de motor heel goed smeert wat zorgt voor brandstofbesparing. De viscositeit bij hoge temperaturen zorgt dat deze olie niet te dun wordt zodra de motor de bedrijfstemperatuur heeft bereikt. Wil je deze olie voor een leuke prijs bestellen, dan kun je prima terecht op motorolie-centrale.be. Niet alleen kun je bij ons elke dag terecht voor motorolie , smeermiddelen en onderhoudsproducten, je profiteert bovendien van gratis verzending als je voor ten minste €50 aan artikelen bestelt in onze shop.

 

Shell motorolie voor een gunstige prijs

 

Als de viscositeit van de Shell Helix Ultra 5W 40 olie past bij wat jouw auto nodig heeft, bestel dan deze motorolie van Shell in onze online shop. Hier vind je altijd een goede aanbieding zodat je flink wat geld kunt besparen. We verkopen ook grootverpakkingen van motorolie en onderhoudsproducten met een gunstige literprijs. Heb je dus ook nog remvloeistof, ruitenwissersproeiervloeistof of antivries nodig? Koop die dan ook in onze shop en laat ze samen met je Shell motorolie bij je thuis bezorgen. Dan heb je direct alles in huis wat je voor het onderhoud van je auto of motorfiets nodig hebt en kun je meteen aan de slag. Wil je eerst meer informatie? Op onze klantenservice kun je rekenen. Je kunt bij hen terecht met je vragen over bestellen en ons productassortiment.