SHELL Helix 10W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Helix HX6 10W-40
Art.nr.:OIL-20
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Motorolie van Shell Helix 10W 40 reinigt effectief de motor

 

Staat het oliepeil van jouw auto wel heel erg laag? Te weinig olie in het motorblok kan zorgen voor schade aan de onderdelen van de motor. Omdat reparaties aan het motorblok meestal geen goedkope klussen zijn, kun je misschien beter zorgen dat alles goed gesmeerd blijft. Met Shell Helix 10W 40 motorolie krijg je dit zeker voor elkaar. Deze motorolie van Shell is gemaakt van zowel synthetische als minerale basismaterialen. Hiermee kan een hoger prestatieniveau bereikt worden in vergelijking met motoroliën die alleen uit minerale oliën bestaan. Deze Helix motorolie van Shell helpt bij het verlengen van de levensduur van de motor door een goede bescherming tegen slijtage. Deze olie beschermt de motor tussen de olieverversingen in. Shell Helix olie is geschikt voor benzine-, diesel- en gasmotoren. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor motoren die rijden op mengsels van biodiesel en benzine/ethanol.

 

Shell motorolie voor prima motorbescherming

 

De Shell Helix 10W 40 motorolie kan veel goeds voor je motor doen. Omdat motorolie niet alleen maar smeert, maar ook reinigt en (een beetje) koelt, is een goede motorolie erg belangrijk. Deze olie van Shell heeft de volgende eigenschappen:

  • Verontreiniging wordt 23% effectiever verwijderd dan bij gebruik van minerale olie
  • Uitstekende oxidatiestabiliteit wat zorgt dat de kwaliteit goed blijft tot de volgende olieverversing
  • Het gebruik van speciale basisoliën zorgt voor een lager olieverbruik.

Deze motorolie heeft dus een prima levensduur en zorgt voor een prima motorbescherming. Shell is 'een van de grootste leveranciers van motorolie ter wereld en heeft oliën voor auto's, motorfietsen, vrachtwagens en zware voertuigen in het assortiment.

 

 

Goedkope motorolie gratis thuis bezorgd

 

Wil je Shell Helix 10W 40 motorolie gebruiken voor je auto? Dan kun je deze extra voordelig bestellen op motorolie-centrale.be. In onze webshop vind je deze olie voor een uitstekende prijs. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onderhoudsproducten zoals velgenwax en cockpit spray, en smeermiddelen zoals smeervet. Bestel je alles samen in onze shop en bedraagt je bestelling meer dan €50 dan worden de gekozen producten gratis verzonden naar je huisadres. Nu hoef je alleen nog maar een nieuw oliefilter te kopen en je kunt aan de slag met het verversen van je olie. Als je liever eerst meer informatie wilt over onze oliën en smeermiddelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.