TOTAL 20W-50 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Quartz 5000 20W-50
Art.nr.:OIL-1388-6482
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Total 20W50 olie, een dikkere motorolie voor je klassieker of oldtimer

Total 20W 50 motorolie is een wat dikkere motorolie die bij lage temperaturen wat dikker vloeit en bij hoge temperaturen zeer dik vloeibaar is. Het is een motorolie die vaak gebruikt wordt voor klassiekers of oldtimers en auto's die veel olie verbruiken. Heb jij ook zo'n auto en vind je het lastig om deze motorolie bij jou in de buurt te vinden? Bestel deze dan gewoon online op motorolie-centrale.be. Onze online shop is gevuld met motorolie, vetten en smeermiddelen van verschillende merken en in diverse viscositeiten.

 

Gratis verzending van je Total motorolie vanaf €50 bestelwaarde

Total 20W 50 motorolie is ontwikkeld in de laboratoria van Total. Dit type motorolie is bijzonder geschikt voor hoge omgevingstemperaturen. Deze olie van Total kan worden gebruikt met benzine- of dieselmotoren zonder deeltjesfilters en motoren die vóór 2001 zijn gebouwd en ontworpen voor gebruik met minerale oliën in deze viscositeiten. Bestel deze motorolie gewoon vanuit huis of vanaf je mobiel wanneer jou dat het beste uitkomt. In onze shop bestel je snel en voordelig en bovendien betaal je geen verzendkosten als je voor meer dan €50 bestelt.

 

Vragen over 20W50 olie? Bel onze klantenservice.

Total 20W 50 motorolie wordt door ons bij je thuis bezorgd inclusief een 30 dagen retourgarantie waarmee je ca. 4 weken de tijd hebt om te beslissen over je aankoop. Daarnaast staat onze klantenservice voor je klaar als je nog vragen hebt over Total motorolie of deze 20W 50 olie.